За нас


Мисия: Сигурност и удоволствие от шофирането. Ние доставяме най-доброто за вашия автомобил, мотоциклет и велосипед, което да ви направи по-сигурни на пътя.

Като всички автомобилни ентусиасти, ние от Импас56 сме отдадени напълно на нашата страст-автомобилите. Разработването и доставка на висококачествени автомобилни аксесоари и консумативи е удоволствие, което споделяме с вас. Безкомпромисното качество е гарантирано от нашия многогодишен опит и обратна връзка с нашите клиенти.

Дългогодишното сътрудничество с водещи компании в областта на автомобилното оборудване, аксесоари и консумативи доведе до създаване на собствена марка за аксесоарно оборудване и консумативи. Същевременно продължаваме да предлагаме на нашите клиенти продукти от най-изявените производители в Европа.

Визия и Ценности: Да бъдем предпочитания доставчик на аксесоари и консумативи за вашия автомобил. За всяка организация е важно да избере начина по който прави бизнес. Ние сме заложили в нашата философия за работа принцип на коректност, честност, динамика и отговорност.

История: Когато една добра идея стане реалност.

Импас 56 е създадена през 1991г. във времена изпълнени с предизвикателства.  Дружеството е учредено с 2500 евро капитал, днес активите надвишават 2 000 000 Eur. .

Нашето внимание е насочено към широк спектър от клиенти – търговски вериги, серивизи, бензиностанции, дистрибутори на едро и дребно. Асортиментът на компанията наброява повече от 3,000 артикула, които включват: автоаксесоари, автоконсумативи, акумулатори, спортни филтри, автокозметика, автопринадлежности, мотоекипировка, автоаудио, стоки за градината и туризма.

Едно от най-големите конкурентни предимства на Импас са стоковите наличности. Компанията
разполага с автоматизирано складово пространство с площ 2000 м2, което гарантира постоянна
наличност на по-голямата част от предлаганите продукти, както и бърза реакция при обработка на
поръчки.

Вниманието на нашите специалисти по закупуване е насочено към детайлното изследване на продуктите, тенденциите и нуждите на глобалния потребител. Актуализираме нашето портфолио ежемесечно.

Ние черпим успеха си от персоналния подход, оценен от Вас- нашите клиенти. Консултантите в нашия шоурум, търговците и служителите ни в отдела за връзка с клиенти са винаги готови да намерят подходящото решение за Вас. Импас е партньор, който добавя стойност във всяко едно бизнес сътрудничество чрез своя дългогодишен опит и експертиза.